Grafikai munkák

Az életünket körüvevő dolgok látványa meghatározza életünk minőségét, hangulatunkat. A napi szinten felénk ömlő rengeteg vizuális tartalom között sajnos sok az átlagos és felületes munka. Amennyiben saját cégének szeretne igényes és egyedi arculatot adni, akkor bízza szakemberre ennek kialakítását! Sok éves tapasztalatunkkal szívesen segítünk Önnek ebben! Keressen bizalommal minket és építsük fel közösen cégének arculatát.

grafikai-munkak_01

Logó tervezés

A logó egy olyan jel, aminek az a célja, hogy a szemlélő gyorsan felismerje és azonosítsa az adott céget és ez a felismerés lehetőleg pozitív élménnyel törtéjen. Ez a pozitív élmény a kreativitásból, az igényességből és néha rejtett humorból is építkezik. Egy logó egy szempillantás alatt tölti meg a szemlélőt élménnyel, így nagyon fontos, hogy a logó profizmust is sugalljon.

Nyomdai előkészítés

Nyomdai anyagainak megtervezésében is szívesen segítünk önnek.Modern, friss tipográfiával, igényes munkával tűnhet ki a konkurenciája közül és mutathatja be termékeit, illetve szolgáltatását legyen szó leporellóról, névjegykártyáról, vagy egyéb nyomtatott felületről.

grafikai-munkak_02

Weboldal készítés

A mai világban elengedhetetlen és kikerülhetetlen az interneten való megjelenés, napjaink kiemelten fontos marketing eleme. Egyedi webdesign, a legfrissebb technológiák használata, testre szabott árak és több éves tapasztalat jellemzik ezen tevékenységünket. Olyan könnyen kezelhető honlapot készítünk, mellyel sikeresen veheti fel a versenyt a konkurenseivel online üzleti területen is. Ezt bármely eszközön elérhetővé tesszük Önnek, nemcsak számítógépen, de akár mobilon vagy tableten is.